Mikrosite

 
 



MİKROSİTE gelişmiş özelliklerine karşı, düşük maliyeti ile göz dolduruyor...

MİKROSİTE Kurumsal Web Site Yönetim Paneli; Kurum, Kuruluş veya Firma  web sayfaları oluşturmanıza ve yönetmenize imkan sağlayan bir programdır.

  • Pratik ve Kullanışlıdır. Kolay bir şekilde, hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan websayfanızı oluşturabilirsiniz.
  • TIKLA - KULLAN mantığı ile çalışmaktadır.
  • Birçok hazır sayfa tasarımı arasından istediğinizi seçebilirsiniz...
 
     
     Denenebilir (10 gün boyunca sınırsız deneme lisansı için tıklayınız)
Mikrosite Web Site Yönetim Paneli’nin özelliklerini, faydalarını anlamak ve kendi ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılmadığını görmek için 10 günlük demo lisansı ile test edebilirsiniz.

5 Yıl Yazılım Garantisi !
Mikrosite Web Site Yönetim Paneli’nin lisansına sahip olduktan itibaren 5 yıl boyunca yazılım altyapısı ile ilgili her türlü sorununuz ücretsiz giderilme garantisindedir.

Pratik Aktivasyon ve Kolay Kurulum

Mikrosite Web Site Yönetim Panelinizi Aktivasyon ve Kurulum Sihirbazı ile 1 Dakika gibi kısa bir sürede devreye alıp, hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

Online Yardım ve Hızlı Kullanım Menüsü
Mikrosite Yönetim Paneli içindeki "GÖRSEL" olarak hazırlanmış Online Yardım bölümü ile öğrenmek istediğiniz tüm detaylara ulaşabilir ve en çok yaptığınız işlemleri Hızlı Kullanım Menüsü ile tek seferde yapabilirsiniz.

Arama Motorları ile Uyumlu Altyapı ve Üst Sıralara Çıkmaya Yardımcı Olacak Eklentiler
Mikrosite ile yönetilen web sayfanız arama motorları tarafında kolayca bulunabilir ve listelenebilir özellikte geliştirilmiştir. Ayrıca Arama motorlarında üst sıralara çıkmanıza katkı sağlayacak eklentiler Mikrosite’de standart olarak sunulmaktadır. (Önemli Not;  Eğer Web Sayfanızla ilgili Mikrosite’de işlemler yaparken Üretici firmanın bu konudaki uyarıları göz önünde tutulursa bir kaç hafta içinde arama motorlarında istenilen seviyelere gelme konusunda başarılı sonuçlar elde edilebilinir.)




 
 

 


ASERSOFTTrader EntegreMikrositeWebmanager
Bu sitenin tüm hakları saklıdır rt.moc.etisorkim @ ofni